Events

events

26. marts

EVENTET ER DESVÆRRE AFLYST GRUNDET FOREBYGGELSE MOD SMITTESPREDNING AF CORONA

26. Marts
Yoga og bevægelse i Fælledparken

Hos Espera fortsætter vi vores mission om, at sprede kropsbevidsthed og velvære blandt mennesker under ufrivillig barnløshed. Derfor inviterer vi til yoga og bevægelse i Fælledparken, Kbh. Eventet er for alle – store som små, også selvom du ikke er en haj til yoga. Det handler om at bruge kroppen, lege, strække og hygge, så tag familien under armen og kom og vær med. Eventet foregår torsdag d. 26. marts fra 16.30-17.30 på græsplænen ved Tårnlegepladsen. Eventet er gratis, men tilmeld dig gerne herunder. I kommentarfeltet, må du meget gerne skrive, hvor mange I kommer og hvilket event I deltager i.

Husk at medbringe vand, måtte og tøj efter vejret.

Vi glæder os til at se jer :).

De kærligste hilsner

Espera

26. marts

23. April

Yoga og bevægelse i Folkeparken – Roskilde

Hos Espera fortsætter vi vores mission om, at sprede kropsbevidsthed og velvære blandt mennesker under ufrivillig barnløshed. Derfor inviterer vi til yoga og bevægelse i Fælledparken, Kbh. Eventet er for alle – store som små, også selvom du ikke er en haj til yoga. Det handler om at bruge kroppen, lege, strække og hygge, så tag familien under armen og kom og vær med. Eventet foregår torsdag d. 23. april fra 16.30-17.30 på græsplænen ved Amfiteatret. Eventet er gratis, men tilmeld dig gerne herunder. I kommentarfeltet, må du meget gerne skrive, hvor mange I kommer og hvilket event I deltager i.

Husk at medbringe vand, måtte og tøj efter vejret.

Vi glæder os til at se jer :).

De kærligste hilsner

Espera

23. April

Skal vi hjælpe dig?

Vi tror på, at krop og psyke hænger uløseligt sammen – også, når man ønsker at blive gravid. Derfor skræddersyer vi hos Espera et unikt forløb til dig eller jer, som i sin enkelthed indeholder både kropslig og psykologisk terapi. Hos Espera modtager I den bedste og nyest forskningsmæssige understøttede behandling indenfor psykologi og fysioterapi.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.